17nov

LPBergeijk nu ook via WhatsApp (06 – 31 08 74 77) bereikbaar!

Op 21 maart 2018 vinden de verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. In aanloop naar deze verkiezingen hebben we onze website vernieuwd en onze huisstijl aangepast. Omdat steeds meer mensen via social media communiceren, hebben we daar ook op ingespeeld. U kunt ons behalve via onze website (www.lpbergeijk.nl), ook bereiken via Facebook (LPBergeijk) en Twitter (@BergeijkLPB). En, sinds deze week, ook via WhatsApp (06 – 31 08 74 77)!

Met dit laatste zijn wij de eerste politieke partij in Bergeijk die via WhatsApp gaat communiceren. Door ons eenvoudig een appje te sturen, kunt u ons vragen stellen of uw standpunten voorleggen. Op deze manier hopen wij nog meer inwoners te bereiken, want dat is waar het tenslotte om gaat: de inwoners van Groot Bergeijk.

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen op onze website, Facebookpagina of Twitter. Of probeer de nieuwe WhatsApp eens uit. We zitten klaar voor uw vragen!

Denk mee, doe mee!