Van Sonja Wagemans / 6 mei 2020

Terugblik raadsvergadering.

Van Sonja Wagemans / 6 mei 2020

Vergunning Zwarte Bergen.

Van Sonja Wagemans / 19 april 2020
Van Sonja Wagemans / 23 februari 2020

Bijzondere informatie Zwarte Bergen.

Van Sonja Wagemans / 7 februari 2020

Vergunning onder vuur, handhaving ontbreekt.

Van Sonja Wagemans / 16 oktober 2019

Tóch recreatie op Zwarte Bergen.

Geen expats, geen arbeidsmigranten, geen studenten, geen zorgdoelgroep. De plannen zoals het college de toekomst voor vakantiepark de Zwarte Bergen pakweg een jaar geleden presenteerde, hebben de eindstreep niet gehaald. Er is geluisterd naar de weerstand en naar de wensen van onze inwoners. Daar zijn we blij mee! De meerwaarde van de Zwarte Bergen als vakantiepark wordt nu dus alsnog gezien waardoor deze functie nu behouden blijft.

Lees verder
Van Thomas van Hulsel / 20 september 2019

Wij zijn er voor u!

Sonja Wagemans
Van Sonja Wagemans / 9 september 2019

Bezwaar ingetrokken.

Afgelopen tijd ontving ik veel vragen over het bezwaar dat ik heb ingediend rondom het dossier Zwarte Bergen. Ik heb voor de zomer een gesprek gehad en heb inmiddels mijn bezwaar ingetrokken. Uiteraard deel ik de reden voor het intrekken:

Lees verder
Donkere wolken.
Van Sonja Wagemans / 2 september 2019

Zwarte Bergen geen toekomst?

Tijdens de raadsvergadering op 20 december werd duidelijk dat Lokale Partij Bergeijk de enige partij is in Bergeijk die GEEN arbeidsmigranten op de Zwarte Bergen wil. Het college schetst het beeld dat de camping geen toekomst zou hebben.

Lees verder
Van Sonja Wagemans / 2 september 2019

Toekomst Zwarte Bergen nog steeds onzeker.

Het vakantie hoogseizoen is alweer bijna voorbij. Ook voor camping de Zwarte Bergen die dit jaar nog gewoon dienst doet als camping voor toeristen en vaste bezoekers. Bijzonder is dat de camping de hele zomer gedraaid heeft zonder enkele vergunning!

Lees verder

category=”category_id” grid=”2″ show_author=”false” show_content=”true” show_full_content=”true” show_category_name=”true” show_date=”false” content_words_limit=”30″ ]

 

{blog limit=”10″ category=”category_id” grid=”2″ show_author=”false” show_content=”true” show_full_content=”true” show_category_name=”true” show_date=”false” content_words_limit=”30″ }